V jemných tónoch

O návrhu

Návrh interiéru vstupnej chodby nadväzoval na pokračujúcu dennú zónu a podmienkou bolo, aby vkusne predsieň ladila. Požiadavkou domácich bolo čo najviac vyťažiť z priestoru, využiť každú možnosť a premeniť ju na úložné miesto.

Vzhľadom k veľkosti vstupnej chodby som sa snažila dispozične ju usporiadať čo najúčelnejšie a zároveň esteticky. Použila som drevo v svetlom drevodekore a k nemu sivú dlažbu, ktoré spolu dokonale ladia a harmonizujú. V interiéri som sa rozhodla použiť výraznú zelenú farbu pre osvieženie, ktorá sa opakuje ďalej aj v dennej zóne. Vstavaná skriňa vo výklenku je vysoká až po strop, nakoľko sa jedná o dom s pultovou strechou, poskytuje množstvo možností ako využiť úložný priestor. V spodnej časti skrine som nechala malý otvor, kde som zasunula taburet, ktorý sa v prípade potreby dá ľahko vysunúť a nebráni tak v prechode. Celú stenu, kde je umiestnená skriňa som navrhla v jednotnom drevodekore. Jej súčasťou sú aj dvere, ktoré vedú do WC. Na stene oprosti som umiestnila veľké podsvietené zrkadlo, ktoré dopĺňajú police. Tie slúžia na odkladanie drobných predmetov, ako sú napr. kľúče, parfém, okuliare a pod. No a snáď v žiadnej chodbe nesmú chýbať vešiaky na príležitostné vešanie odevov. Predsieň od vstupnej chodby oddeľujú presklenné posuvné dvere, ktoré dodávajú miestnosti potrebnú vzdušnosť a ľahkosť. Návrh interiéru vstupnej chodby tak pôsobí harmonicky a ladí so zvyšnými miestnosťami v dome.

Lokalita

Ružomberok

Typ stavby

Novostavba – rodinný dom

Rozloha

4,40 m2

Zdielať

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Start typing and press Enter to search

Shopping Cart